2012-10-29, 21:41:00
nigdy nie zapomnę tego dziwnego uczucia jak pani stoi nademną, podnosi rękę wskazując na coś a ja muszę powstrzymywać wybuch śmiechu z całych mokrych pach.
Wpadki nauczycieli
|
2012-10-29, 21:41:00
nigdy nie zapomnę tego dziwnego uczucia jak pani stoi nademną, podnosi rękę wskazując na coś a ja muszę powstrzymywać wybuch śmiechu z całych mokrych pach.
2012-10-29, 21:41:27
No to ja mam kilka śmiesznych sytuacji:
1. W podstawówce nauczycielka sprawdzając zadanie nachyliła się do ławki stojącej obok mojej i było jej widać stringi, kiedy zacząłem się śmiać z kolegą nikt z klasy nie wiedział o co chodzi . 2. Nauczyciel Religii coś do nas mówił i w pewnym momencie ślina kapnęła mu na dziennik. 3. Idąc rano z kolegami do szkoły przechodziliśmy obok domu nauczycielki która właśnie z niego wychodziła, nie zwracając na nią uwagi szliśmy dalej w pewnym momencie się odwracam patrze a ta leży na ziemi, najpewniej musiała o coś zahaczyć .
2012-10-29, 21:43:38
Zarąbisty ksiądz! Kazania o grach robił?
2012-10-30, 07:19:09
U mnie mamy wicedyrektorkę, która uczy muzyki i plastyki. Jak mieliśmy plastykę, to położyliśmy nasze prace na podłogę, a pani schylała się je ułożyć, patrzymy, a tam pani założyła stringi. I to chyba było nawet przez minutę.
Lekcja rozszerzonego angielskiego w LO.
Ogólnie nuda, przysypiam. Psora coś czyta, tłumaczy, ktoś zapytał o jakieś duperele w tekście, a ta z pełną powagą i perfekcyjną wymową: - „COFFE, TO PO ANGIELSKU TEA” Hehe? - Przepraszam, przepraszam! Kawa! śmiechsą na sali, mało co kartkówy nie zrobiła. /A ksiądz z mojej szkoły, twierdzi, że został duchownym z powołania, dla pieniędzy.
2012-10-30, 09:14:32
(This post was last modified: 2012-10-30, 09:24:08 by Misio Całowniczek.)
Na lekcji koleżanka zapytała się nauczyciela od wyposażenia zakładów gastronomicznych, czy jego włosy to kolor naturalny czy farbuję. On odpowiedział, że naturalny, rozpiął swoją koszulę, pokazał włosy na klacie i powiedział, że te też są naturalne.
Jedna z wielu akcji, ale tylko rok pouczył u nas i dla mnie osobiście to rok ważnego przedmiotu w plecy.. Ostatnio na matmie nauczycielka rysowała funkcje w postaci wykresów i zrobiła ich kilka, abyśmy wskazali, które są, a które nie.. Pech chciał, że na ostatnim powiedziała: "ten argument", a wykres był trochę w kształcie męskiego przyrodzenia, moja klasa w śmiech, nauczycielka też, zrobiła się cała czerwona, po 3minutach ogarnęła się cała klasa, a nauczycielka czerwona. Co to pana od WZG, to pod szkołą kręcili materiał do telewizji o kontenerach i akurat koło niego znaleźli się koledzy z klasy i owy nauczyciel. Nie znalazłem filmu, ale mam artykuł: http://jaworzno.naszemiasto.pl/artykul/282939,nie-kazdy-kto-biednym-daje-jest-dobroczynca,id,t.html . Nauczyciel w środku, jak reporterka zapytała go o ten kontener, powiedział, że bardzo fajny, że kiedyś wyciągnął z niego oryginalną koszulkę z pumy, czy jakiejś takiej podobnej firmy.
2012-10-30, 14:29:44
Nam nauczyciel na historii tłumaczył jak się gra w The Settlers online
2012-10-30, 14:45:32
(This post was last modified: 2012-10-30, 14:49:34 by Strzała Amora.)
1.U mnie raz na polskim pani mówi: "Połóżcie ławki na zeszyt", a cała klasa zaczęła się śmiać na cały głos, tyle że zapomnieliśmy, że pod nami jest gabinet pani dyrektor...
2.Świeży przykład z dzisiaj, chociaż akurat nie wpadka nauczyciela. Religia. Omawiamy życie św. Pawła. Katechetka pyta jednego chłopaka z klasy: "O kim mówimy na tej lekcji?" Reakcja ucznia: "O Janie Pawle II!" Czasami się dziwię, ilu idiotów mam w klasie...
2012-10-30, 14:46:14
Koleżanka dokuczała a ona niechcący powiedziała "Uspokój się Kur**"
Dla lubiących matematykę: Liczby Natury Ian Stewart - super książka!!
2012-10-30, 14:52:22
Heh na angielskim tylko 2 osoby z 20 osobowej klasy zadanie domowe zrobili,a ta:
"Co wy sobie wyobrażacie ? Nie ma opier******* się" |
« Next Oldest | Next Newest »
|