Threads: 2
6 klasa, woda. Moja klasa też miała z tego beke.
Threads: 0
Na androidzie jest taka aplikacja ultra dźwięki i my na lekcji je puszczaliśmy i na początku gdy był taki mega ostry dźwięk czajnika ta patrzała przez okno, bo myślała, że karetka jedzie albo gdy puściliśmy już taki ostry dźwięk przypominający dzwonienie w uszach, ta na całą klase: ale mi w uszach dzwoni, usiądźcie grzecznie a ja poczekam, aż przestanie
Bang i całą lekcje było puszczone
Threads: 1
Mój kolega to taki mały zbok, z metr pięćdziesiąt wzrostu. Na biologii weszła niczego sobie sekretarka, przechodząc pomiędzy moją a jego ławką on dotknął palcem jej pośladka a ona nagle podskoczyła. Popatrzyła się na mnie ale wiedziała że to on, uśmiechnięta zapytała o imię i nazwisko ale nic mu nie zrobiła. Teraz cały czas się do mnie uśmiecha jak idzie korytarzem. ;-;
Threads: 0
Nasza wychowawczyni jest z tych grubszych i ma większą pupę. Jest plastyczką. Idziemy z nią na salę gimnastyczną, pomagamy jej, bo ma zrobić jakąś dekoracje, potem chce zrobić coś sama i tak do nas :
- Odsuńcie się, ja muszę mieć dużo przestrzeni, miejsca.
Cała klasa śmieje się, ona zaczerwieniona, drze się z czego się śmiejemy i tłumaczy, że chodziło, że myśli jej się nie mieszczą i dlatego musi mieć dużo miejsca (na te myśli), a każdy wie, że nie chodziło o to...
Albo nauczyciel techniki w podstawówce całą godzinę nam opowiadał :
Jak ja byłem młody...
Jak ja byłem na wakacjach z żoną...
Jak ja robiłem to, tamto...
Wiecie co ja wyrzucałem dzisiaj do śmieci...
Nie wiem czy zrobiliśmy 1/4 ćwiczeń z książką.