2013-12-02, 13:29:37
Co jest po niej? bo się wypisuje z logistyki mimo tego ze mam dobre oceny (3.7) srednia bez matmy z matmy mam 1,1,1,1,1,2 a baba to taka glupia baba i mnei nie przepusci
Architekrutra krajobrazu
|
2013-12-02, 13:29:37
Co jest po niej? bo się wypisuje z logistyki mimo tego ze mam dobre oceny (3.7) srednia bez matmy z matmy mam 1,1,1,1,1,2 a baba to taka glupia baba i mnei nie przepusci
2013-12-02, 15:41:29
Głupia czy nie, matmy nie umiesz. Nawet jak zmienisz profil to z matmą będzie Ci ciężko.
Jak byś się uczyła matmy to byś nie narzekała na nauczycielkę.
2013-12-02, 16:25:01
To jest chłopak. ;_;
2013-12-02, 16:30:28
matma przyjacielu to nie jest historia czy biologia ktore da sie wykuc matme trzeba zrozumiec a ja nie rozumiem
poza tym rok temu logistycy mieli roz geografie a my mamy matme pani jest baaaaaaardzo niemila a na humanie to pewnie nauczyciel od matmy ma gdzies to czy umiesz robic matematyczne triki i da ci dopa nie chcialbym nie zdac przez jakas durna matme Kathemoru: jestem bardziej kobiecy od miley cyrus ;-)
2013-12-02, 16:46:25
to, że ktoś uważa się bardziej za humanistę niż za umysł ścisły to nie znaczy, że nie może już pojąć matmy. Ja przez całą szkołę średnią byłem noga z tego przedmiotu w przeciwieństwie do polskiego, który lubiłem. Dopiero przed maturą trochę przysiadłem przy tym co sprawia mi problem i powiem szczerze, że nie ma rzeczy nie do nadrobienia.Zdałem maturę i stwierdzam, że matematyki naprawdę można się nauczyć!! Szczególnie na te marne wymagane 30%
Myślisz, że na architekturze krajobrazu nie będziesz miał matematyki? Tak samo będziesz ją musiał opanować do matury jak po logistyce. A właśnie, tak zapytam: jesteś na logistyce bo chciałeś tam iść czy poszedłeś gdzie popadło? Bo ja też długo się zastanawiałem nad logistyką, ale stwierdziłem, że co innego przyda mi się w życiu bardziej
2013-12-02, 16:48:41
Pójdź na Spawanie pod wodą, tam matematyki nie wymagają
2013-12-03, 17:34:14
chciałem iść na logistyke bo znajomych w szkole mam, ceniony jest zawod no i mialaby jak rok temu rozszerzona geografia
Sepdeert: aleś ty zabawny niedługo nie będzie ci tak do śmiechu
2013-12-03, 18:16:03
Jeśli masz bardzo dużo wolnego czasu, to architektura jest w porządku. Dużo roboty w domu...
Pytasz co po tym jest. A czego się w sumie spodziewasz?
2013-12-03, 18:30:07
"matma przyjacielu to nie jest historia czy biologia ktore da sie wykuc matme trzeba zrozumiec a ja nie rozumiem"
Typowe stwierdzenie każdego lenia i obiboka. Nie umiesz jej, bo najwidoczniej nie wyćwiczyłeś skilla najpewniej z lenistwa. Chcesz się nauczyć matmy? To przysiądź i rób zadania, bez pomocy, sam udowadniaj, sprawdzaj, analizuj. Matma to jest trening umysłu, nauczyć się na sprawdzian z zakresu dwumiesięcznego materiału w jeden dzień to jak polecieć na Księżyc wiatrakiem.
2013-12-03, 18:44:56
Pewnie jesteś zbyt głupi/leniwy i nie chcesz się przyznać. Jakbyś chciał to byś chociaż te 2 dostawał, a nie same 1.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|